Докато всички следим отдалече какво се случва с военния конфликт между

...
Докато всички следим отдалече какво се случва с военния конфликт между
Коментари Харесай

Шон Пен снима документален филм за сблъсъка между Русия и Украйна

Докато всички следим отдалече какво се случва с военния спор сред Украйна и Русия, разбираме, че Шон Пен е на украинска територия.

Актьорът е там, не с цел да се включва по някакъв метод във военните дейности, а с цел да снима протичащото се в Украйна сега.

От Vice Studios удостоверяват, че 61-годишният Пен в действителност е в страната, с цел да прави документален филм, като през вчерашния ден, 24 февруари, даже е участвал на брифинг в Киев, с цел да чуе какво имат да кажат украинските политици за протичащото се.

Според Newsweek, Шон Пен е бил в Украйна и през месец ноември 2021 година, с цел да приготви документалния филм, посещавайки армията на страната. От публично изказване от администрацията на президента излиза наяве, че те знаят за дейностите на артиста.

И освен че знаят, само че и му благодарят за храбростта, която демонстрира, с цел да отрази протичащото се, написа Variety. " Шон Пен показва храброст, която на избрани хора им липсва, в частност на някои западни политици ", се споделя още в изказването съгласно Variety.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР